Dankzij de hoofdsponsoring van Aquarius verkopen wij tijdens het toernooi de Aquarius voor € 2,00 per flesje! 

 

Dit jaar zal er een bedrag van

€180 worden verdeeld onder de top 3 van het toernooi en de nummers 2 & 3 bij de dubbels na de voorronden.

Ook sponsor vanaf de herstart van het toernooi is Veldman Sport gevestigd in Velp en Oosterbeek. Ook dit jaar mogen wij weer een aantal waardebonnen voor hun webshop/winkel weggeven!

 

Meerdanvlees.nl is al sinds 2015 een gewaardeerde sponsor van ons toernooi!

 

 

Ook dit jaar gaan alle seriewinnaars weer naar huis met een lekkere vleesschotel gesponsord door Meerdanvlees.nl

Voor alle deelnemers en supporters wordt er voor aanvang van de serie een lekker kopje koffie, cappuccino of thee geserveerd.

 

Vanaf dit jaar mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Hesselink Koffie uit Winterswijk.


Dijkgraaf - Reinders is een van de sponsoren die ons in staat stellen een speciale menukaart te voeren tijdens het toernooi. Dankzij hun sponsoring kunt u dus voordelig een lekkere maaltijd nuttigen voor of na uw serie/finale. 

Al sinds de eerste serie in 2015 sponsort Bakkerij Tijink uit Rijssen een pakje echte Twentse krentenwegge voor de speler of speelster die het minste heeft gegooid in de serie. 


Tijdens het toernooi zullen de gerechten worden geserveerd met Oerfriet van Aviko! Dankzij hun bijdrage kunnen we tijdens het toernooi mooie gerechten aanbieden voor een nog mooiere prijs!

 

Zonder de medewerking van 't Witte Hoes zouden we nooit in staat zijn dit toernooi te organiseren. Doordat zij voor ons de baanhuur laag houden kunnen wij een groot deel van het inschrijfgeld steken in het prijzengeld.

 

Verder staat er een door 't Witte Hoes aangeboden prijs van € 300,00 op een 300 game. Bij meerdere 300 games wordt deze prijs gedeelt.

 

 

 

Oliehoorn sauzen is al sinds jaren een trouwe partner van

't Witte Hoes en de Poenpalen Race! Dit jaar mogen wij bij onze gerechten weer de sauzen van Oliehoorn serveren. De Brandermayonaise bij de frietjes en curry of ketchup bij een overheerlijke tosti!


Onze nieuwe sponsor voor 2018! Bowlingshop Europe dankzij hun mogen wij voor de beste speler van serie 1 t/m 6 (totaalscore inclusief handicap) een nieuwe bowlingbal naar keuze weg geven!

 

Dus wil je meedingen naar een spiksplinternieuwe bowlingbal speel dan in serie 1 t/m 6!